İZMİR / KARŞIYAKA - Lamia Karer İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü programımızı gerçekleştirdik. Törene katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle yad ettik.Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Halk Oyunları Yarışması'nda Minikler Düzenlemesiz Kategoresinde İzmir birincisi olduk. Halk oyunları ekibimizi çalıştıran Emine Arslanbey Kavallı öğretmenimize, halk oyunları ekibimize ve maddi manevi destekte bulunan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde saygı, sevgi ve minnetle andık.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını coşkulu bir tören ile kutladık. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm Gazi ve Şehitlerimizi minnet ve saygı ile andık. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı Kutlu Olsun. Nice 100 Yıllara.

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı okulumuzda yapılmıştır.