İZMİR / KARŞIYAKA - Lamia Karer İlkokulu

Lamia Karer İlkokulu

ŞEMİKLER MAH. 6305 SK. LAMİA KARER İLKOKULU BLOK NO 19/2 KARŞIYAKA / İZMİR
Değişim ve gelişime açık, Tercih edilen bir okul toplumu olmak
Misyon
Lamia Karer İlkokulu olarak öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve İnkılaplarına, milli ve manevi değerlerimize bağlı, hukuk ve insan haklarına saygılı, çevreye duyarlı, yenilik ve değişime açık, görev ve sorumluluklarını bilen, olumlu davranışlar kazanmış, özgüvene sahip bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
2010 yılında İzmir Deniz Ticaret Odası tarafından yapılan “ Deniz” konulu resim yarışmasında öğrencimiz Serap DEMİR 1. olmuştur. 2012 Yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan “Çocuklar İzbanı seviyor” Resim Yarışmasında öğrencimiz Serap DEMİR 1. olmuştur. 2016 Yılında Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından düzenlenen Cumhuriyet Konulu Şiir Yazma Yarışmasında 3/B Sınıfı Öğrencimiz Bedia ERDEM İlçe 2.si olmuştur. 2016 Yılında Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen Resim Yarışmasında 1/C Sınıfı öğrencimiz Derin ŞENGÜL İlçe 1.si olmuştur. 2017 Yılında 1/C Sınıfı öğrencimiz Betül TEKEL Trafik konulu resim yarışmasında İzmir İli 2.si olmuştur. Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 10 Kasım 79. Yıl törenleri için düzenlenen resim yarışmasında öğrencilerimiz 1/A Nazlı DİNÇ İlçe 1.si, 2/A Derin ŞENGÜL İlçe 2.si olmuştur. 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ NEDENİYLE DÜZENLENEN RESİM YARIŞMASINDA 1/B SINIFI ÖĞRENCİMİZ NAZLI EDA GÜRBÜZ İLÇE 3.SÜ OLMUŞTUR. KARŞIYAKA RAM TARAFINDAN 3 ARALIK 2017 TARİHİNDEDÜZENLENEN SANAT ENGEL TANIMAZ KONULU RESİM YARIŞMASINDA ÖZEL ÖĞRENCİMİZ KEREM IŞIK İLÇE 3.SÜ OLDU. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında 2/B Sınıfından Nazlı Eda GÜRBÜZ Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Konulu Resim Yarışmasında İlçe 2.si olmuştur. 2/B Sınıfından Nazlı Eda GÜRBÜZ 24 Kasım 2018 Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen Resim yarışmasında İlçe 3.sü olmuş, ödülünü Deniz Baykal Kültür Merkezinde düzenlenen törende Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza ÇALIŞIR’dan almıştır. 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u anma günü nedeniyle düzenlenen resim yarışmasında 2/B Nazlı Eda GÜRBÜZ İlçe 2.si; 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle düzenlenen Resim Yarışmasında 2/B Nazlı Eda GÜRBÜZ İlçe 1.si olarak bizleri gururlandırmıştır. Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlediği Nevruz Konulu resim yarışmasında 2/A sınıfından Nazlı DİNÇ İlçe 2.si olmuştur. Mayıs 2019 Tarihinde Trafik konulu resim yarışmasında 2/A sınıfından Nazlı Dinç İzmir İli 3.Sü Olmuş, Ödülünü İzmir Valisi Erol AYYILDIZ’dan almıştır. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Konulu Resim Yarışmasında Okulumuz 1/B sınıfı öğrencisi Selim ADIBELLİ İlçe 2.si olmuş, aynı yarışmada 3/B sınıfı öğrencimiz Nazlı Eda GÜRBÜZ İlçe 3.sü olarak ödüllerini Garnizon Komutanı ve Karşıyaka Belediye Başkanından alarak hepimizi gururlandırmışlardır. OKULUMUZ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TEMİZ, SAĞLIKLI VE HİJYEN OKUL ÜNVANI BEYAZ BAYRAK ALMIŞTIR; 2019 YILINDA DA BESLENME DOSTU OKUL ÜNVANINI ALARAK BAŞARILARINI SÜRDÜRMÜŞTÜR. 2019 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KARŞIYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ CUMHURİYET KONULU RESİM YARIŞMASINDA 1/B SINIFINDAN SELİM ADIBELLİ İLÇE 2.Sİ; 3/B SINIFINDAN NAZLI EDA GÜRBÜZ İLÇE 3. SÜ OLMUŞTUR.
Öğretim Şekli :TAM GÜN / NORMAL EĞİTİM.
9.00....- 14.40
KALORİFER/DOĞALGAZ
OTOBÜS-İZBAN-DOLMUŞ-TAKSİ
MAVİŞEHİR İZBAN DURAĞI İLE ŞEMİKLER İZBAN DURAĞI ARASINDA
MERKEZDE
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%100
HALK OYUNLARI-MASA TENİSİ-FUTBOL- BASKETBOL-VOLEYBOL KURSLARI
Proje Çalışmaları
PLANLI OKUL GELİŞİM MODELİ- DEĞERLER EĞİTİMİ-AYIN ÖĞRENCİSİ- OKUL SAĞLIĞI VE HİJYEN-SİROMA PROJESİ, BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU OKUL
EKO OKULLAR PROJESİ E TWİNNİG PROJELERİ
Diğer Hususlar
ORTA VE AĞIR DÜZEY ENGELLİLER ÖZEL EĞİTİM SINIFI- ORTA AĞIR OTİSTİK ÖĞRENCİLER ÖZEL EĞİTİM SINIFLARI(OTİZM),(ZİHİNSEL ENGELLİLER), YETİŞKİNLERE YÖNELİK OKUMA YAZMA KURSU, HALK OYUNLARI KURSU,3 SINIFLARA YÖNELİK İYEP TÜRKÇE-MATEMATİK KURSU. DERS DIŞI ETKİNLİKLER: OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ KAPSAMINDA ÜCRETSİZ: BASKETBOL, VOLEYBOL,DRAMA, MASA TENİSİ, HALKOYUNLARI, SATRANÇ VE GÖRSEL SANATLAR KURSU AÇILMAKTADIR.